Bakan Soylu, evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret etti. Çocuğunun dağa kaçırıldığını iddia eden bir baba ziyaret sırasında yaptığı konuşmada "Ey Selahattin Demirtaş sen çocuklarını kolejlere Avrupalara götürüyorsun, Kürt ailelerin çocuklarını da dağlarda mağaralarda ölüme mahkum ediyorsun. Kürtlük bu mudur?" dedi.
Ankara Masası
|
07 Ocak 2021, Perşembe - 17:15
Bakan Soylu, evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret etti
Diyarbakır’da çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırılan ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti devam ediyor.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,
nöbetin 493. gününde aileleri ziyaret etti. 

Çocuğunun dağa kaçırıldığını iddia eden bir baba ziyaret sırasında HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasına yönelik çağrılara tepki gösterdi.

"Bizim çocuklarımızı bizzat Selahattin Demirtaş dağa gönderdi." diyen acılı baba "493 gündür biz buradayız. Bu çocukların insan hakları yok mu? 493 gündür HDP'ye tek bir şey söylemiyorlar ama Selahattin Demirtaş'ın tahliyesini istiyorlar. Ey Selahattin Demirtaş sen çocuklarını kolejlere Avrupalara götürüyorsun, Kürt ailelerin çocuklarını da dağlarda mağaralarda ölüme mahkum ediyorsun. Kürtlük bu mudur? Bunlar Kürtlerin milletvekili olamazlar. Bunlar Kandil'in vekililer." ifadelerini kullandı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/502239/bakan-soylu-evlat-nobeti-tutan-aileleri-ziyaret-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.