Bursa'da kıraathaneye kumar operasyonu

Bursa’da kumar oynandığı tespit edilen bir kıraathaneye düzenlenen operasyonda toplam 85 bin 50 TL ceza kesildi. Baskın sırasında bir kişinin soba arkasına saklanması ve yakalanınca gülmeye başlaması dikkat çekti.
IHA-20210108AW210172
|
08 Ocak 2021, Cuma - 06:28
Bursa'da kıraathaneye kumar operasyonu
Olay, Osmangazi ilçesi Küplüpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kıraathanede kumar oynandığı yönünde ihbar alan ekipler harekete geçti. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken ve kumar oynatma maksatlı faaliyet yürüttüğü tespit edilen kıraathaneye operasyon düzenlendi. Baskında çok sayıda kişi kumar oynarken yakalanırken, iskambil kağıtları, okey ıstakaları, okey taşları, yaz boz kağıtları ele geçirildi. 




Ekipleri görünce gülmeye başladı

Öte yandan operasyon sırasında bazı kişiler merdivenden yukarı çıkarak baskını haber vermek isterken yakalandı. Bir kişinin soba arkasına saklanması ve yakalanınca gülmeye başlaması dikkat çekti. İş yeri sahibinin dışarıya gözcüler yerleştirdiği ve sokakta olanları haberdar etmek için amatör telsiz kullanıldığı belirlendi.

Toplamda 85 bin TL ceza

Polis ekipleri tarafından iş yeri sahibine Kabahatler Kanunu gereğince ceza kesilirken, kıraathane zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. İş yeri sahibi G.B. ile içeride kumar oynadığı belirlenen 27 kişiye 85 bin 50 TL idari para cezası kesildi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/502709/bursada-kiraathaneye-kumar-operasyonu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.