Simpsonlar'ın bir kehaneti daha tuttu

ABD'nin en meşhur çizgi dizisi Simpsonlar'ın bazı gerçek olayları önceden tahmin etmesi ile biliniyor. Daha önce Donald Trump'ın başkan seçileceğini bilen dizi, bu kez ABD'deki Kongre Binası işgalinden sahnelerin benzerlerini önceden yayınlamasıyla gündeme geldi.
Zeliha Demirci
|
08 Ocak 2021, Cuma - 09:40
Simpsonlar'ın bir kehaneti daha tuttu

Dünyaca ünlü çizgi film Simpsonlar kehanetleriyle sosyal medyaya konu olmaya devam ediyor. Gerçek olayları önceden tahmin etmesi ile bilinen Simpsonlar, koronavirüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, kripto para hatta Donald Trump'ın başkan seçileceğini göstermişti.

Son olarak Washington'daki Trump yanlılarının Kongre Binası’nı basması olayında, üstü çıplak, kafasında bir miğfer olan göstericinin görüntüsü ile Simpsonlar'da üzerinde "Vali" yazılı bir kuşak taşıyan miğferli adamın yan yana görüntüsü, sosyal medyada en çok paylaşılan görseller arasına girdi.

Sosyal medyada en çok paylaşılan görsellerden bir diğeri de Kongre Binası’na giren yağmacılardan kürsü çalan adamın fotoğrafı ile Homer Simpson'ın heykel çaldığı sahneden bir kare oldu.

ABD'de "iç savaş 2021" etiketiyle atılan tweetlerde, Simpsonlar dizisinde 20 Ocak 2021'de Homer Simpson'ın bir evin çatısında elinde silahla beklediği hali paylaşıldı. 20 Ocak ayrıca Trump'ın başkanlığı Joe Biden'a teslim edeceği yemin töreni günü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/502772/simpsonlarin-bir-kehaneti-daha-tuttu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.