Şeyma Subaşı Türkiye’de kazanıp, yurtdışında harcıyor

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatı ile magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı, Türkiye’de ürün tanıtımlarından kazandığı milyonlarca lirayı yurt dışı tatillerinde harcıyor. Pandemi döneminde de tatillerine devam eden Subaşı, son olarak Amerikan bayraklı lüks bir teknede tatil yaparken görüntülendi.
Ankara Masası
|
08 Ocak 2021, Cuma - 10:57
Şeyma Subaşı Türkiye’de kazanıp, yurtdışında harcıyor

Şeyma Subaşı, yurt dışı tatillerine pandemi dönemi olmasına rağmen ara vermeden devam ediyor. Subaşı son olarak, tatil için sıkça gittiği Amerika’nın Florida eyaletindeki Key Largo adasında görüldü. Günlük yaşamını genellikle sosyal medyadan paylaşan Subaşı, tatilde yanında kızı Melisa’nın da olduğu görüldü.

Türkiye’de kazanıyor yurt dışında harcıyor

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’ dan aylık 125 bin lira nafaka almaya devam ediyor. Subaşı’nın bir markayı İnstagram’ın  hikaye kısmından paylaşması için de 120 bin TL talep ettiği gündeme gelmişti. Şeyma Subaşı ile görüşen ünlü bir marka ise Subaşı’nın yalnızca birkaç saniye görüneceği bir reklam filminden neredeyse 1 milyon liraya yakın talepte bulunduğu iddia etmişti. Subaşı’nın Türkiye’de ürün tanıtımından kazandığı milyonlarca lirayı sürekli yurt dışında harcaması ise gözlerden kaçmadı.

Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olduğu ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle resmini paylaşarak aşkını ilan eden Şeyma Subaşı’nın hayatındaki kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu. Subaşı’nın yeni aşkının Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olan Mohammed Al Saloussi olduğu iddia edildi. Diğer yandan Subaşı’nın evlenmesi durumunda nafakasının bir kısmının da kesileceği konuşulmuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/503082/seyma-subasi-turkiyede-kazanip-yurtdisinda-harciyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.