Karamollaoğlu: Bu görüşmeler iyidir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sonrası "İttifaklar koalisyon değildir. Her türlü fikir alışverişine açığız. Bu görüşmeler iyidir" diye konuştu.
Ankara Masası
|
09 Ocak 2021, Cumartesi - 12:21
Karamollaoğlu: Bu görüşmeler iyidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret etti.

Erdoğan'ın ziyareti sonrası "Saadet Partisi, Cumhur İttifakı'na mı katılıyor?" sorusu akıllara geldi.


"Yüz yüze görüşmek siyaseti yumuşatır"  

Konuya ilişkin Gazeteci Nagehan Alçı'nın "Yani 'Cumhur İttifakı bünyesinde yer almak imkan dahilinde değildir, biz çok net bir şekilde Millet İttifakı'nın bir üyesiyiz' demiyor musunuz?" şeklindeki sorusuna cevap veren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Bugün durduğumuz yer belli. Ancak ittifaklar koalisyon değildir. Her türlü fikir alışverişine açığız. Bu görüşmeler iyidir. Cumhurbaşkanının herkesle görüşmesinde fayda var. Yüz yüze görüşmek siyaseti yumuşatır" dedi.



"Bizim bir yalnızlığı hissetmememiz lazım"  

Dün cuma namazı çıkışı ziyareti ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sayın Asiltürk ile geçmişte beraber olduğum büyüğümdür. Bu ziyaretim hem bir nezaket ziyareti hem de ittifak meselesinde, seçim ittifakı mı olur ya da geleceğe yönelik terörle mücadelede her türlü desteğin bizim yanımızda olması lazım. Bizim bir yalnızlığı hissetmememiz lazım. Buna benzer görüşmeleri bundan sonra da yapacağım. Bundan sonraki süreçte de bu görüşmeler devam edecek" ifadelerini kullandı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/506164/karamollaoglu-bu-gorusmeler-iyidir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.