Mamak'ta dezenfekte işlemleri durmadan devam ediyor

Mamak Belediyesi, salgın süresince cadde ve sokaklarla birlikte iş yerlerinde gerçekleştirdiği dezenfeksiyon çalışmasına aralıksız devam ediyor.
Zeliha Demirci
|
09 Ocak 2021, Cumartesi - 17:33
Mamak'ta dezenfekte işlemleri durmadan devam ediyor

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin talimatıyla mahalle mahalle hızla devam eden dezenfeksiyon çalışmaları ile işyerleri halk sağlığı için steril hale getiriliyor.
Mamak Belediyesi'ne bağlı dezenfekte ekipleri, koruyucu maskeleri, tulumları eldivenleri ve özel teçhizatlarıyla 64 mahalledeki işyerlerini tek tek ziyaret ederek dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. 

"Maske, mesafe ve hijyen şart"

Salgının en yüksek olduğu dönemlerde taksi durakları, parklar, halkın yoğun kullandığı alanlar, aile sağlık merkezleri, eczaneler ve ilçe genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarını dezenfekte ettiklerini, cadde ve sokakları virüse karşı etkili özel solüsyonlarla temizlediklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Mamak genelindeki tüm işyerlerinde dezenfekte işlemlerine devam ediyoruz. Ekiplerimiz, halkımızın ve esnafımızın sağlığı için dezenfekte işlemlerine devam ediyor. Maske, mesafe ve hijyen şart. Her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/506525/mamakta-dezenfekte-islemleri-durmadan-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.