Mamak Belediyesi'nden köpek parkı

Mamak Belediyesi tarafından Kartaltepe Parkı içerisinde yer alan 450 metrekarelik alanda yalnızca köpeklere ait bir park hizmete açıldı.
IHA-20210110AW212038
|
10 Ocak 2021, Pazar - 14:23
Mamak Belediyesi'nden köpek parkı

Mamak Belediyesi can dostlar için harekete geçti. Bu çerçevede Kartaltepe Parkı içerisinde yer alan 450 metrekarelik alanda yalnızca köpeklere ait bir park hizmete açıldı. Bu sayede parklarda, yeşil alanlarda köpeklerini serbestçe dolaştırmakta zorlanan vatandaşlar sevimli dostlarını tasmasız oynatabiliyor.  

Başkan Köse: "Bu alanların sayısını arttıracağız"

Hizmete giren parkla ilgili açıklamalarda bulunan  Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Köpek besleyen vatandaşlarımızın hem kendilerinin hem de can dostlarının birlikte keyifle vakit geçirebilecekleri bir alan oldu. Evcil dostlarımız burada tasmasız rahatça enerjilerini atabilecek. Sahipleriyle ve diğer evcil köpeklerle oyun oynayabilecek. Artık güzel Mamak’ı temalı parklarla da buluşturuyoruz. Mamak’ta ilk adımını attığımız bu alanların sayısını inşallah arttıracağız. Can dostlarımız için kurduğumuz bu parkta ilerleyen süreçte çeşitli aktiviteler de düzenlemeyi planlıyoruz." dedi. 

Köpek parkında yok yok  

Köpeklerin eğitimi açısından profesyonelce tasarlanmış parkta eğitim tüneli, yüksek atlama, engelli atlama, köpek eğitim tahterevallisi, engelli yürüyüş köprüsü, dairesel atlama, üçgen yürüyüş parkuru gibi alanlar bulunuyor. Köpek severler Ankara'nın dört bir yanından gelerek Mamak'ta can dostları ile eğlenceli bir şekilde vakit geçirebiliyor. 

"Çankaya'dan Mamak'a geliyorum"

Köpeklerini rahatça gezdirebilmek ve eğitmek için Çankaya’dan Mamak’a geldiğini belirten hayvansever Burcay Ilgaş, “Daha önce köpekleri gezdirirken çocuklar kaçıyor, köpeklerim tepki veriyor, anne ve babalar korkuyordu. Çankaya’dan Mamak’a geliyorum bu park için. Bu park açılınca rahatladık. En azından buraya köpeklerden korkan çocuklar girmemeye başladı. Sayılarının artmasını temenni ediyorum. Mamak Belediye Başkanımıza da ince düşüncesinden dolayı tüm hayvanseverler adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/508541/mamak-belediyesinden-kopek-parki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.