Şişli’de dehşet: Kız arkadaşını tekmeleyerek bayıltana kadar dövdü

Şişli’de bir kişi birlikte yaşadığı kız arkadaşını sokak ortasında tekmeleyerek bayıltana kadar dövdü. Dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
IHA-20210111AW212302
|
11 Ocak 2021, Pazartesi - 09:33
Şişli’de dehşet: Kız arkadaşını tekmeleyerek bayıltana kadar dövdü

Olay, Şişli Merkez Mahallesi Perihan Sokak’ta dün saat 15.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aynı evde yaşayan Ara E. ve 36 yaşındaki Leyla K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine daireden çıkan Leyla K., kendini sokağa atıp kaçmaya çalıştı. 

Talihsiz kadından yardım çığlıkları

Leyla K.’nin peşinden giden Ara E., yakaladığı kız arkadaşını bir başka apartmanın girişinde darp etmeye başladı. Gözü dönmüş adam, yere düşmesine rağmen kız arkadaşına tekme ve yumruk atmaya devam etti. O sırada yoldan geçen bir vatandaş kadının çığlıkları üzerine yardıma koştu. Talihsiz kızı, Ara E.’nin elinden kurtarmak isteyen adamla saldırgan arasında da arbede yaşandı. Gerginlik çevredekilerin araya girmesiyle büyümeden önlendi.

 

Dövülen kadın sokak ortasında bayıldı

Birlikte yaşadığı Ara E. tarafından sokak ortasında dövülen Leyla K.’nin baygın halde yerde yattığını gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 personeli, Leyla K.’yi ambulansla hastaneye kaldırdı. O sırada Ara E.’nin "Leyla’mı istiyorum" diyerek bağırdığı duyuldu. Kavga sırasında merdivenden düşerek hafif şekilde yaralandığı öğrenilen Ara E. bir başka ambulansa bindirilerek götürüldü. Polisten alınan bilgiye göre, Leyla K.’nin Ara E.’den şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Dehşet anları güvenlik kamerasında

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Ara E.’nin bir taksiden indiği, taksici ile uzun süre konuştuğu, daha sonra da apartmanın önüne gelerek zile defalarca bastığı görülüyor. Aynı görüntünün devamında, kapıyı zorlayan Ara E. üzerindeki tişörtü çıkartıyor, kapının açılmasıyla birlikte de sinirli bir şekilde içeri giriyor. Olaya ait bir başka kamera kaydında ise,  apartmandan çıkıp kaçmaya çalışan Leyla K. erkek arkadaşı tarafından darp ediliyor. İkiliyi sokakta köpeğini gezdiren bir adam ayırıyor.

Yolda yürürken tekmeledi, çuval taşır gibi taşıdı

Öte yandan ikilinin daha önce de benzer bir olay yaşadıkları ortaya çıktı.  Geçtiğimiz günlerde kaydedilen bir güvenlik kamerası görüntüsüne, Ara E.’nin  yolda yürürlerken bir anda Leyla K.’nin karnına tekme attığı yansıdı. Ara E.’nin yere yığılan kız arkadaşını  sırtına alarak eve taşıdığı anlar saniye saniye kaydedildi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/508978/sislide-dehset-kiz-arkadasini-tekmeleyerek-bayiltana-kadar-dovdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.