Çankaya’da pazarlar hafta içi açılacak

Ankara Masası
|
14 Nisan 2020, Salı - 14:31
Çankaya’da pazarlar hafta içi açılacak

Çankaya Belediyesi, 17 Nisan gecesi başlayacak ve 48 saat sürecek sokağa çıkma yasağı dolayısıyla semt pazarlarının hafta içi kurulacağını duyurdu.

Çankaya’da semt pazarları hafta içi kurulacak. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Koronavirüs nedeniyle 17 Nisan gecesi başlayacak ve 48 saat sürecek olan sokağa çıkma yasağı süresince ekmek ve ilaç ihtiyaçları için görev başında olacaklarını belirtti.

Çankaya’da hafta sonu kurulan Yıldız Pazarı ile Ümitköy Organik Pazarı perşembe günü, Ayrancı, Ümitköy ve Esat pazarları Cuma günü, Balgat pazarı ise pazartesi günü kurulacak.

2 BİN 300 KOLİ GIDA VE TEMİZLİK MALZEMESİ DESTEĞİ

Çankaya Belediyesi olarak salgın hastalıkla mücadelede her açıdan seferber olduklarını kaydeden Başkan Alper Taşdelen, işini kaybeden, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ilk etapta 2 bin 300 koli gıda ve temizlik malzemesi desteği verdiklerini belirtti. Taşdelen ayrıca Ramazan ayı için tekrar gıda kolisi dağıtımı yapacağını bildirdi. 

“BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE DAYANIŞMAYLA ATLATACAĞIZ”

Salgın dolayısıyla bir yandan da dezenfekte çalışmalarına devam edildiğini aktaran Başkan Taşdelen,  “Vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla tüm kamusal alanlarda yıkama ve dezenfekte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halen çalışmakta olan kamu kurumlarında ve özellikle Aile Sağlığı Merkezleri ile eczanelerde periyodik dezenfekte çalışması yapıyoruz. Yine vatandaşlarımızın kullandığı taksileri ve taksi duraklarını da sık sık dezenfekte ediyoruz. Halkımıza evde kalmalarını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Biz görevimizin başındayız. Bu zor günleri hep birlikte dayanışmayla atlatacağız” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/5092/cankayada-pazarlar-hafta-ici-acilacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.