Meteoroloji’den İstanbul için kar müjdesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinden paylaşılan 5 günlük hava durumu raporunda İstanbul’da hava sıcaklığının Cuma günü eksi 1 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Mega kentte karla karışık yağmurun etkili olması bekleniyor.
Ankara Masası
|
11 Ocak 2021, Pazartesi - 09:58
Meteoroloji’den İstanbul için kar müjdesi
Beklenen yağışların gerçekleşmemesi nedeniyle kuraklık riski ile karşı karşıya kalan ve barajlardaki doluluk oranı son 10 yılın en düşük seviyesine kadar düşen İstanbul'a müjdeli haber geldi. 



Cuma günü kar var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinden paylaşılan 5 günlük hava durumu raporunda mega kentte hava sıcaklıklarının önümüzdeki Cuma günü eksi 1 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Bu düşüşle birlikte İstanbul'un karla karışık yağmurun etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. 



İstanbul'un 5 günlük hava durumu raporu

İstanbul’da önümüzdeki 5 gün için beklenen hava tahmin raporu şöyle: "Bugün parçalı bulutlu en yüksek 18 en düşük 7 derece, Salı yağmurlu en yüksek 15 en düşük 9 derece,  Çarşamba yağmurlu en yüksek 8 en düşük 6 derece, Perşembe yağmurlu en yüksek 6 en düşük 4 derece, Cuma karla karışık yağmurlu en yüksek 7 derece en düşük -1 derece."

(İHA)
http://www.ankaramasasi.com/haber/509204/meteorolojiden-istanbul-icin-kar-mujdesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.