Türkiye genelinde bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşı okundu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un çağrısı üzerine Türkiye genelinde okullarda bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşı okundu. Öğrenciler de EBA üzerinden okunan İstiklal Marşı'na evlerinden eşlik etti.
Ankara Masası
|
11 Ocak 2021, Pazartesi - 10:39
Türkiye genelinde bayrak töreni eşliğinde İstiklal Marşı okundu
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un çağrısı üzerine Türkiye genelinde tüm okullarda  İl Milli Eğitim Müdürleri ve öğretmenler eşliğinde bayrak töreni gerçekleştirildi, İstiklal Marşı okundu. Öğrenciler de EBA üzerinden okunan İstiklal Marşı'na evlerinden eşlik etti.
Milli Eğtiim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada "İstiklal Marşı'mızın 100'üncü yılında daha yüksek bir farkındalıkla İstiklal Marşımızı yüz yüze okuyalım, beraber okuyalım istedik ve Türkiye'nin her bir yönünden on binlerce okulumuzda bugün İstiklal Marşı'mız okundu. Ben inanıyorum ki balkonlardan, sokaklardan, esnaflarımız, çalışanlarımız, insanlarımız bu marşa eşlik ettiler.
Bugün yaptığımız bu faaliyetle İstiklal Marşı'nın okunuşuyla ilgili çocuklarımızda, öğretmenlerimizde başka bir farkındalığı da gündeme getirmiş olduk. Ben tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin İstiklal Marşı'nı okurken duydukları heyecanı paylaşıyorum ve hepsine güzel bir hafta diliyorum." dedi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/509391/turkiye-genelinde-bayrak-toreni-esliginde-istiklal-marsi-okundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.