Bahçeli'den 'kutuplaşma' tepkisi

Ankara Masası
|
30 Temmuz 2020, Perşembe - 14:52
Bahçeli'den 'kutuplaşma' tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayram mesajında "Anıtkabir ile Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif hattında kutuplaşma yaratmak, bölücülük yapmak, Fatih Sultan Mehmet Han´ın vakfiyesi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün emanetleri muhtevasında sanal uçurumlar oluşturmak en hafif tabirle soysuzluktur" ifadelerine yer verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı dolayısıyla paylaştığı mesajında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Tarihi, nifak üretimi ve seri ihtilaflar için tahrip etmek, ecdadımız ve büyük değerlerimiz arasındaki bağı koparmaya çalışmak sadece sorumsuzluk değil, milletimize karşı büyük bir saygısızlık ve suçtur." diyen Bahçeli, "Anıtkabir ile Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif hattında kutuplaşma oluşturmak, bölücülük yapmak, Fatih Sultan Mehmet Han’ın vakfiyesi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetleri muhtevasında sanal uçurumlar oluşturmak en hafif tabirle soysuzluktur." ifadelerini kullandı.

İsim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Bahçeli, "İkinci yüzyıla çağrı yaparken geçmiş Türk yüzyıllarını çiğneyen, milli ve manevi değerleri örseleyen tarihsiz, tabansız ve tahammülsüz siyasi güruhun bunlardan farkı yoktur. Egemenlik haklarımız istiklal şerefimizin vazgeçilmez ön şartıdır. Hiç kimse, hiçbir odak bundan en küçük taviz veya tavsama beklememelidir." diye ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/51370/bahceliden-kutuplasma-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.