Gençlerbirliği, Emrah Atasoy ile yollarını ayırdı

Gençlerbirliği, kulübün genel müdürü Emrah Atasoy ile yollarını ayırdığını duyurdu.
Zeliha Demirci
|
11 Ocak 2021, Pazartesi - 19:54
Gençlerbirliği, Emrah Atasoy ile yollarını ayırdı

Süper Lig ekibi Gençlerbirliği, Emrah Atasoy ile yollarını ayırdığını sosyal medyadan duyurdu. Başkent ekibi tarafından yapılan açıklamada, "Genel müdürlük görevine dek birçok departmanda sorumluluk üstlenen Atasoy’a verdiği emekler için teşekkür ediyor, kariyerinde başarı diliyoruz." denildi.

Gençlerbirliği, ayrılığı duyurmasının ardından resmi sitesinde Emrah Atasoy’un veda mesajını yayınladı. Atasoy mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Uzun yıllardır bir parçası olmaktan gurur duyduğum Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden bugün ayrılıyorum. Gençlerbirliği’nin başarısı için mücadele etmekten, emek vermekten büyük onur duydum. Gençlerbirliği benim ailem, öyle de kalacak. Futbola dair dostluklarımı, mutluluklarımı, hüzünlerimi hep burada yaşadım. Onursal Başkanımız İlhan Cavcav’ın destekleri ve yol göstericiliğiyle başladığım bu yolda her zaman kulübümüz için doğru olanları yapmanın gönül rahatlığıyla kulübümden ayrılıyorum. Kendisinden birçok şey öğrendiğim başta Onursal Başkanımız İlhan Cavcav’a, kulübümüz için gecesini gündüzüne katarak çabalayan Başkanımız Murat Cavcav’a ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yine bu süreçte çalışma fırsatı bulduğum teknik direktörlerimize, antrenörlerimize, futbolcu kardeşlerim ve uyumlu bir iş arkadaşlığı yürüttüğüm tüm Gençlerbirliği kulüp personeline de teşekkür ederim. Bende yeri her zaman farklı olacak Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne başarılar diliyorum. Umarım kulübümüz için her şey çok güzel olur.”


http://www.ankaramasasi.com/haber/513987/genclerbirligi-emrah-atasoy-ile-yollarini-ayirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.