Athena Gökhan'dan Mansur Yavaş paylaşımı

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için "Ülkemizin hak ettiği siyaset anlayışına yakışan nadide bir örnek." dedi.
Ankara Masası
|
12 Ocak 2021, Salı - 09:29
Athena Gökhan'dan Mansur Yavaş paylaşımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi Toplantısı Ocak Ayı 1.Birleşimi'nde liyakatsiz atamalar iddiası gündeme geldi. İddialarla ilgili okunan soru önergesi ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, daha önce böyle soruların "Bu ticari sırdır, bilgi veremeyiz" denilerek yanıtsız bırakıldığını savundu.

"Keşke bunu sorarken sağlam olsaydınız" 

Kendilerinin ise cevap vereceğini ifade eden Yavaş, "Fakat talihsiz bir soru. Keşke bu soruyu sormasaydınız. Daha önceki yönetimlerde belediye meclis üyeleri yer alıyordu ve o üyeler yolsuzluk yaptığı için mahkum olup istifa etmek zorunda kalıyordu. Keşke bunu sorarken sağlam olsaydınız." şeklinde konuştu.

Athena Gökhan: "Bambaşka bir yaklaşım"

Yavaş'ın bu çıkışı Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un takdirini aldı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Bambaşka bir yaklaşım. Hiç alışık olmadığımız ve hep özlemini duyduğumuz. Ülkemizin hak ettiği siyaset anlayışına yakışan nadide bir örneksiniz." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/514141/athena-gokhandan-mansur-yavas-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.