Murat Köse: Mansur Yavaş sorumluluğunu fark etti

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "Büyükşehir'in işlerini yapmayın" sözlerini hatırlatarak "20 ay sonra Yavaş sorumluluğunu fark etti. Ekip kurup, caddeleri temizleyecek. Buyursun." dedi.
Ankara Masası
|
12 Ocak 2021, Salı - 11:43
Murat Köse: Mansur Yavaş sorumluluğunu fark etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ilçe belediye başkanlarına seslenerek "Büyükşehir'in işlerini yapmayın" dedi. Yavaş,  Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi Toplantısı Ocak Ayı 1.Birleşimi'nde yaptığı konuşmada "Hiçbir belediye başkanı arkadaşım Büyükşehir'in işine karışmasın. Ben hepsini yaparım. Sizden de iyi yaparım, karışmayın. Siyasi sonucuna da razıyım. Herkes kendi işini yapacak. Eğer Büyükşehir'in işini yaparsanız sizi şikayet ederim. Bundan sonra böyle." dedi.

Yavaş'ın bu açıklaması ardından Mamak Belediye Başkanı Murat Köse harekete geçti. Başkan Köse sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Mansur Yavaş belediye başkanlarına 'Büyükşehir'in işlerini yapmayın' dedi. Bugüne kadar yaptığımız, Büyükşehir'in caddelerinin temizliğini ve süpürmesini artık yapmayacağız. 20 ay sonra Yavaş sorumluluğunu far ketti. Ekip kurup, caddeleri temizleyecek. Buyursun" ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/514552/murat-kose-mansur-yavas-sorumlulugunu-fark-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.