Elmadağ yollarına yeni yön levhaları

Elmadağ ilçesi genelindeki çalışmalar kapsamında, eksiklik olarak tespit edilen alanlarda, kar yağışı öncesi, taşıt ve yaya güvenliği alanında gerekli önlemleri almak için, yollardaki en önemli güvenlik işaretlerinden olan yön ve sistem levhası montaj çalışmalarına Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlandı.
Zeliha Demirci
|
12 Ocak 2021, Salı - 14:58
Elmadağ yollarına yeni yön levhaları

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle, ilçe genelinde birçok yeni çalışmaya imza atan Elmadağ Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Elmadağ ilçesi genelindeki çalışmalar kapsamında, eksiklik olarak tespit edilen alanlarda, kar yağışı öncesi, taşıt ve yaya güvenliği alanında gerekli önlemleri almak için, yollardaki en önemli güvenlik işaretlerinden olan yön ve sistem levhası montaj çalışmalarına Büyükşehir tarafından başlandı.

Amaç: Yön kaygısını yok etmek, trafik kazalarını önlemek

Konu hakkında konuşan Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: "Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile köy ve grup yollarında, trafik kazalarını önlemek, ulaşımda kolaylığı ve güvenliği sağlamak için gece ve gündüz rahatlıkla görülebilecek, yön ve sistem güvenlik levhaları yerleştiriliyor, yıpranıp kullanılmaz hale gelen levhalarda yenileri ile değiştiriliyor. Yarınlarımız için hep birlikte çalışmaya devam." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/515682/elmadag-yollarina-yeni-yon-levhalari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.