Altındağ’da üçüncü kez çöp ev temizlendi

Ankara Masası
|
15 Nisan 2020, Çarşamba - 13:14
Altındağ’da üçüncü kez çöp ev temizlendi

Altındağ’da çöplerle dolu ev, Belediye Ekipleri tarafından üçüncü kez temizlendi. Altındağ Belediyesi Ekipleri, evden iki kamyon çöp çıkarttı.

Vatandaşların sağlığını korumak üzere çalışan Altındağ Belediyesi Ekipleri, Hacettepe Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda çöp ev temizliği yaptı. 

Evden yayılan kokudan rahatsız olan apartman sakinleri, Altındağ Belediyesi’ne ihbarda bulundu.  Daha önce de temizlik ekipleri tarafından 2 kere temizlenen evde, üçüncü kez temizlik gerçekleştiren Altındağ Belediyesi Ekipleri, evden iki kamyon dolusu çöp çıkardı.

Koronavirüs nedeniyle tedirgin olan ve hijyen konusunda hassasiyet gösteren apartman sakinleri, çöp evin temizlenmesinin ardından rahat bir nefes aldı.

EV DEZENFEKTE EDİLDİ  

Temizlik çalışmasının ardından, ekiplerin salgın hastalıklara karşı ev içerisinde ve apartmanda ilaçlama ile dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdiğini de belirten Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Apartman sakinleri zaten Koronavirüs nedeniyle tedirgindi. Kendilerini bir nebze de olsa rahatlattık, rahat bir nefes aldılar” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/5157/altindagda-ucuncu-kez-cop-ev-temizlendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.