EGO otobüsünde Koronavirüs şüphesi

Ankara Masası
|
15 Nisan 2020, Çarşamba - 13:19
EGO otobüsünde Koronavirüs şüphesi

Ankara’da EGO otobüsünde bir kişi, Koronavirüs şüphesiyle tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.  

Olay, akşam saatlerinde Gölbaşı – Ulus - 15 Temmuz Kızılay seferini yapan EGO otobüsünde meydana geldi. Otobüse binen bir yolcunun hal ve hareketlerinden şüphelenen otobüs şoförü Murat C., polisi arayarak yolcunun Koronavirüs olabileceğini bildirdi.  

Polis ekipleri, otobüs güzergâhı üzerinde önlem alarak, aracı Mevlana Bulvarı'nda Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi (AŞTİ) karşısında durdurdu. Koronavirüs önlemleri kapsamında otobüste bulunan diğer yolcular ise sosyal mesafeyi koruyarak otobüsten indirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Koronavirüs şüphelisi olan yolcu ambulansa alındı.

İsmi açıklanmayan yolcu, hastaneye götürülerek, gözetim altına alındı. EGO otobüsü ise dezenfekte edilmek üzere belediyenin garajına götürüldü.

“ŞÜPHELİ HAREKETLERİ VARDI”  

Otobüsün içinde bulunan görgü tanıklarından Muharrem Doğan, “İşten çıktım normal şekilde Gölbaşı'ndan otobüse bindim. Arkadaş bindiği anda kart istedi bizden ‘ bizde kart yok’ dedik. Daha sonra AŞTİ’ye geldik ve polisler otobüsü durdurdu. İçeride şoför birkaç defa sordu. ‘Alkollü müsün’ diye? ‘Alkol yok başım ağrıyor’ dedi. Şüpheli hareketleri vardı. Maske vardı ağzında ama kafasını örtüyordu. Yüzünü saklamaya çalışıyordu. Herhangi bir belirtisi yoktu zaten kendisi tek öndeki koltukta oturuyordu” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/5168/ego-otobusunde-koronavirus-suphesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.