Ankara Yenimahalle'de uyuşturucu operasyonları

Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen 2 ayrı operasyonda 20 kilogram eroin olarak bilinen uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlarda 7 kişi de gözaltı alındı.
IHA-20210113AW214167
|
13 Ocak 2021, Çarşamba - 07:51
Ankara Yenimahalle'de uyuşturucu operasyonları

Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalar neticesinde daha önceden haklarında işlem yapılan Müslüm A.’nın, Evrim Ö. ve Ayhan A. ile birlikte Ergazi Mahallesi Batı Bulvarı Nevadium Konutları'nda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları bilgisine ulaşan ekipler, evin çevresinde beklemeye başladı. Belirlenen adrese uyuşturucu almak için gelen 2 kişiyi gözaltına alan ekipler, daha sonra eve operasyon düzenledi. Yapılan baskında toplam 5 kilogram eroin ele geçirildi. Uyuşturucu sattıkları tespit edilen Evrim Ö., Müslüm A., Ayhan A. ve Ömer D., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Afgan uyruklu uyuşturucu satıcılarının evinden 15 kilo eroin çıktı

Öte yandan, ekiplerinin aynı gün yaptığı ikinci operasyonda ise 15 kilogram eroin olarak tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Afganistan uyruklu şahsın bir alışveriş merkezi civarında uyuşturucu madde sattığı yönünde istihbarat ardından harekete geçen ekipler şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı.

Sorgu üzerine uyuşturucunun Çubuk ilçesinden temin edildiğini öğrenen ekipler şüpheli şahıs ile birlikte ilçeye doğru yola çıktı. Şüphelinin uyuşturucuyu aldığı eve yönelik düzenlenen operasyonda 15 kilogram eroin maddesi ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirdi. Operasyon kapsamında Afgan uyruklu Cevat A, Mohammmad R. ve Abdulwahab O. gözaltına alındı. 

(İHA)


http://www.ankaramasasi.com/haber/517506/ankara-yenimahallede-uyusturucu-operasyonlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.