İstanbul’da uyuşturucuya alıştırdığı çocuğa tecavüz eden sapık tutuklandı

Şişli’de bir çocuğa uyuşturucu madde vererek defalarca tecavüz eden ve bu anları fotoğraflayarak şantaj yaptıktan sonra Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan Pakistanlı şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
IHA-20210113AW214246
|
13 Ocak 2021, Çarşamba - 09:56
İstanbul’da uyuşturucuya alıştırdığı çocuğa tecavüz eden sapık tutuklandı

İğrenç olay, Şişli Kuştepe Mahallesi Huduk Sokak üzerinde 12 Ocak Salı günü gerçekleşti. İddialara göre, emniyete giden Afganistan uyruklu Shakir İ., 18 yaşından küçük olan kardeşine silahı bulunan yabancı uyruklu bir şahıs tarafından semtteki bir depo içerisinde uyuşturucu madde verildiğini söyledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler Pakistan uyruklu şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan aramalarda bir ruhsatsız tabanca, 0,62 gram uyuşturucu madde, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen üç bin 800 lira ve 27 dolar ele geçirildi.

Tecavüz edip fotoğraflarla şantaj yapmış

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki ifadesinde, uyuşturucu madde almak için kendisine gelen çocuğun boğazına bıçak dayayarak kimliğine el koyduğunu, çocuğa uyuşturucu madde verdikten sonra tecavüz ettiğini, bu anların fotoğraflarıyla da çocuğa şantaj yaptığını itiraf ettiği öğrenildi.

Tutuklanarak cezaevine gönderildi

Emniyette ifadesi alındıktan sonra “Uyuşturucu madde ticareti”, “çocuğa cinsel istismar”, “gasp” ve “şantaj” suçlarından hakkında işlem yapılan Pakistan uyruklu şüpheli,  Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/517592/istanbulda-uyusturucuya-alistirdigi-cocuga-tecavuz-eden-sapik-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.