Ankara'da etkili olan kar nedeniyle Büyükşehir teyakkuzda

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri başkentte başlayan kar yağışı sonrası harekete geçti. Kar küremenin yanı sıra buzlanma riskine karşı tuzlama çalışmalarına devam ediyor.
Büşra Bayrak
|
13 Ocak 2021, Çarşamba - 12:17
Ankara'da etkili olan kar nedeniyle Büyükşehir teyakkuzda

Ankara'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur yerini kar yağışına bıraktı. Özellikle yüksek kesimlerde kendini gösteren yağış akıllara 24 Aralık 2020 tarihindeki yaşananları getirdi.

Söz konusu tarihte başkentin bir çok noktasında buzlanma nedeniyle trafik kazaları meydana gelmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaşanan sıkıntılardan dolayı özür dilemişti.

Büyükşehir ekipleri sahada

Büyükşehir Belediyesi ekipleri yılın ilk kar yağışında ise işi sıkı tuttu. Kar yağışının yoğun olarak yaşandığı bölgelerde harekete geçen ekipler, kar küremenin yanı sıra buzlanma riskine karşı tuzlama çalışması başlattı. 

Mansur Yavaş: Çalışmalarımız devam ediyor

Başkan Yavaş, sosyal medya hesabından çalışmalarla ilgili paylaştığı mesajında "Kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek şehrimizin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye'de bir ilke imza atarak hizmet veren araçlarımızın konumunu canlı olarak paylaşıyor; çalışma yapılan yolları mavi renk ile belirtiyoruz." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/517834/ankarada-etkili-olan-kar-nedeniyle-buyuksehir-teyakkuzda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.