Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden bir ilk

Ankara Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele ve tuzlama ekiplerinin konumları ile güzergahlarını vatandaşların takibine açtığını duyurdu.
IHA-20210113AW214724
|
13 Ocak 2021, Çarşamba - 14:43
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden bir ilk

Ankara Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele ve tuzlama ekiplerinin konumu ile güzergahlarını  https://kartakip.ankara.com.tr... adresinden vatandaşların takibine açtı. Uygulamanın Türkiye'de bir ilk olduğu belirtildi.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek için şehrimizin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye’de bir ilke imza atarak hizmet veren araçlarımızın konumunu canlı olarak paylaşıyor; çalışma yapılan yolları mavi renk ile belirtiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kar ve buzla mücadelesini toplam 745 araç ve bin 611 personel ile sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin Konya, Eskişehir, İstanbul ve Samsun yolu başta olmak üzere ana arterler ile bulvar ve caddelerde buzlanmaya karşı tuzlama ve kar temizliği çalışmalarına devam ettiği belirtildi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/518103/ankara-buyuksehir-belediyesinden-bir-ilk
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.