Ümitcan Uygun'un yanındaki kişi serbest bırakıldı

Ümitcan Uygun'la birlikte uyuşturucu aldığı görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan Fadime Büşra G., çıkarıldığı hakimlikçe konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ankara Masası
|
13 Ocak 2021, Çarşamba - 22:31
Ümitcan Uygun'un yanındaki kişi serbest bırakıldı

Aleyna Çakır'ın ölümünün ardından suçlamalarının hedefi olan Ümitcan Uygun, uyuşturucu kullanırken kaydedilen görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınarak tutuklandı. Görüntülerde Ümitcan Uygun'un yanında bulunan Fadime Büşra G. ise İzmir'de yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edilen Fadime Büşra G., çıkarıldığı hakimlikçe konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"Her geldiğinde 10 bin lira hesap öderdi"

Fadime Büşra G., polisteki ifadesinde  o günü şu şekilde anlattı;

"Ben pavyonda çalışırdım. O da her geldiğinde 10 bin lira hesap öderdi. 'Nereden bu paranın kaynağı' diye sorduğumda, 'baba parası yiyorum ben' derdi. Pavyona geldiğinde masasına giderdim, alkol alırdık. Biz onunla hiç sevgili olmadık, birlikte de olmadık. O görüntülerdeki olayda ise kesinlikle uyuşturucuyu ben vermedim. O uyuşturucuları Ümitcan getirdi.

Yanımızda bir kız daha vardı. Ümitcan yanındaki uyuşturucu maddeyi çıkardı, 'kullanır mısınız?' dedi. Ben daha önce kullanmamıştım, merak edip o gün içtim. Onun dışında herhangi bir şey olmadı."

http://www.ankaramasasi.com/haber/519440/umitcan-uygunun-yanindaki-kisi-serbest-birakildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.