Mamak Belediye Başkanı Köse saha çalışmalarını denetledi

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, olası bir kar yağışına karşı Mamak’ın belirli yerlerinde nöbet tutan Fen İşleri Müdürlüğü personellerini ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylık diledi.
Zeliha Demirci
|
15 Ocak 2021, Cuma - 15:34
Mamak Belediye Başkanı Köse saha çalışmalarını denetledi

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı karla buzla mücadele ekipleri, ilçede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için nöbet tutuyor. Bu kapsamda Başkan Murat Köse, mahalle, cadde ve sokaklarda görev başındaki ekipleri ziyaret etti. Peyami Safa, Kıbrıs ve Zirvekent mahallelerinde sahada mesai yapan ekiplerin çalışmalarını denetleyen Köse, emeklerinden dolayı teşekkür ederek, işçilerle bir süre sohbet etti.

Yoğun kar yağışı ihtimalini göz önünde bulundurarak karla mücadele için hazırlıkların tamamlandığını da söyleyen Köse, "Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını belirlenen kurallar çerçevesinde karşılamak üzere tüm hazırlıklarımızı yaptık. Vatandaşlarımıza hizmet edebilmek adına tüm gücümüzle sahadayız. Kar, kış, yağmur, çamur hizmet etmemize engel değildir. Vatandaşımızın herhangi bir mağduriyetle karşılaşmaması için belediye ekiplerimizle birlikte gece gündüz hizmet etmeye hazır durumdayız. Önemli olan olağanüstü anlarda vatandaşa mağduriyet yaşatmamak." dedi.

Ekip ziyaretlerinin yanısıra vatandaşlarla da sohbet eden Köse, hal hatır sordu, istek ve talepleri dinledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/524933/mamak-belediye-baskani-kose-saha-calismalarini-denetledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.