İçişleri Bakanı Soylu: PKK'ya geçen yıl sadece 52 kişi katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da 25. Dönem Kadın Polis Özel Harekat Mezuniyet Töreni'nde yaptığı konuşmada "PKK'ya yılda 5 bin kişi katılırdı, geçen yıl sadece 52 kişi katılmıştır. Kandırdıkları o 52 kişiyi de geç olmadan onlardan kurtaracağız." dedi. Törendeki tatbikatlar ise nefesleri kesti.
Ankara Masası
|
15 Ocak 2021, Cuma - 16:24
İçişleri Bakanı Soylu: PKK'ya geçen yıl sadece 52 kişi katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da 25. Dönem Kadın Polis Özel Harekat Mezuniyet Töreni'nde konuştu. 

Bakan Soylu, "PKK'ya yılda 5 bin kişi katılırdı, geçen yıl sadece 52 kişi katılmıştır. Kandırdıkları o 52 kişiyi de geç olmadan onlardan kurtaracağız." dedi.

Soylu, "Türkiye'nin 15 Temmuz'dan sonra yaşadığı değişim ve gelişim tarihin hiçbir döneminde yaşanmamıştır. Yerli ve millilik alelade bir söylem değildir, bu ülkenin bu milletin Türkiye'nin 21. yüzyıl stratejisidir." ifadelerini kullandı.

Sol örgütlerin kırsal kadrolarının bugün tamamen tasfiye edildiğini dile getiren Soylu, "Bir iki kişi ya vardır ya yoktur. Onlar da Avrupa'ya kaçma telaşında."  şeklinde konuştu.

Tören kapsamındaki tatbikat görüntüleri ise nefesleri kesti. İşte, 25. Dönem Kadın Polis Özel Harekat Mezuniyet Töreni'ndeki o anlar...

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/525180/icisleri-bakani-soylu-pkkya-gecen-yil-sadece-52-kisi-katildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.