Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert eleştiriler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'da Enerji ve Tabii Kaynaklar Toplu Açılış Töreninde yaptığı konuşmada "80 senedir Türkiye'nin başına musallat olan takoz muhalefet ile mücadele ettik" dedi.
Ankara Masası
|
16 Ocak 2021, Cumartesi - 14:33
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert eleştiriler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla Manisa Enerji ve Tabii Kaynaklar Projeleri Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Türkiye'nin hayallerine ulaşması için gece-gündüz çalışıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı, pek çok engelin üstesinden gelindiğini söyledi.

Bugüne kadar pek çok badire attıklarını belirten Erdoğan şöyle devam etti: 

"Kimi kurgu kimi külliyen yalan nice haber uydurdular"

"Cumhuriyet mitinglerinden Gezi olaylarına, 17-25 Aralık girişiminden 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsüne kadar envaiçeşit saldırıya uğradık. Sadece medyayla çetelerle teröristlerle değil, aynı zamanda 80 senedir Türkiye'nin başına musallat olan takoz muhalefetle de mücadele ettik. Asrın projesi Marmaray'ı engellemeye kalktılar. Avrasya Tüneli'ni daha proje aşamasındayken mahkemeye taşıdılar. İstanbul Havalimanı'nın inşasından bizi vazgeçirmek için sokak şiddeti dahil, her türlü provokasyonu denediler. Bugün salgınla mücadelede elimiz, ayağımız olan şehir hastanelerimizi karalamak için kimi kurgu kimi külliyen yalan nice haber uydurdular.

"Cumhuriyet tarihinin en başarılı 18 yılını yaşattık" 

Haritada yerini dahi bilmedikleri ülkeleri Türkiye'yi örnek göstererek bu ülkenin salgınla mücadelesine gölge düşürmeye çalıştılar. Savunma sanayinde dışa bağımlılığımızı azaltacak en kritik projeleri küçümsediler hatta karaladılar. Türkiye'yi yurt dışına şikayet ederek, uluslararası yatırımcıyı ürküterek bu ülkenin kalkınmasına, güçlenmesine, küresel ölçekte cazibe merkezine dönüşmesine çelme takmaya kalktılar. Vatan yansa ateşinde ısınacak kadar gözü kararmış bu güruha rağmen hamdolsun Türkiye'ye, Cumhuriyet tarihinin en başarılı 18 yılını yaşattık."

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/527827/cumhurbaskani-erdogandan-chpye-sert-elestiriler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.