Muharrem İnce'den iddialı çıkış

Ankara Masası
|
03 Ağustos 2020, Pazartesi - 12:28
Muharrem İnce'den iddialı çıkış

Yeni parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce'nin "4-5 aylık bir süreçte birinci parti olacak bir hareket yaratılabilir" dediği iddia edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na muhalif isimlerden Muharrem İnce’nin yeni parti kuracağı kulislerde konuşulmaya devam ediyor.

Siyaset gündemine bomba gibi düşen iddialarla ilgili İnce, yalanlamada bulunmazken sosyal medya hesabından “Bu süreçte bir gazeteye, haber ajansına konuşmadım, açıklama yapmadım. Memleket için doğru olduğuna inandığım bir karar aldığımda kararımı açıklarım. Herkese iyi bayramlar" paylaşımında bulunmuştu.

"CHP İYİ YÖNELTİLMİYOR"

Cumhuriyet gazetesinden Mahmut Lıcalı'nın haberine göre İnce’nin yakında çevresine yaptığı açıklamalarda yeni parti iddialarına sıcak baktığı “Türkiye iyi yönetilmiyor. Memnun değilim. İktidar kötü ama muhalefetten de memnum değilim. CHP de iyi yönetilmiyor. CHP'nin bugünkü durumu iktidara meşruymuş havası veriyor. Yeni bir Cumhuriyetçi toparlanma şart. Türkiye parlamenter sistemde olmadığı için çıkacak yeni bir hareket bölen bir hareket olmaz” açıklamalarında bulundu belirtildi.

"BİRİNCİ PARTİ OLACAK BİR HAREKET YARATILABİLİR"

4-5 ay içinde birinci parti olacak bir hareketin yaratılabileceğini söyleyen İnce’nin “Türkiye bu gidişe mahkum değil. 4-5 aylık bir süreçte birinci parti olacak bir hareket yaratılabilir. AKP iktidarının önceki yıllarda ülkeye verdiği zararlardan sorumlu olanların yeniden umut haline getirilmesi kabul edilemez” dediği öne sürüldü.

 

http://www.ankaramasasi.com/haber/52900/muharrem-inceden-iddiali-cikis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.