Evin bahçesine davetsiz misafir

Ümraniye’de frenin boşalması sonucu kar yağışı nedeniyle kaymaya başlayan yolcu midibüsü, sokakta bulunan 3 araca çarptıktan sonra bir evin bahçesine girdi. Kazada ölen ya da yaralan olmazken araçlarda ve evin bahçesinde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.
IHA-20210118AW218622
|
18 Ocak 2021, Pazartesi - 00:42
Evin bahçesine davetsiz misafir

Kaza, Esenevler Mahallesi Çamlı Sokak’ta gece saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, frenin boşalması sonucu kar yağışı nedeniyle kaymaya başlayan 34 LYL 998 plakalı yolcu midibüsü, 3 araca çarptıktan sonra bir evin bahçesine girerek durabildi. Kazada ölen ya da yaralan olmazken ev sahipleri büyük bir korku yaşadı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, maddi hasar alan araç itfaiye ekiplerinin çalışması ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Araçları hasar alan vatandaşlar midibüs şoförüne tepki gösterdi. Kaza sırasında sokakta kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. 

Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

"Maddi hasar çok fazla perişan durumdayız"

Ev sahibi Yaşar Erdem, “Evde hanımla oturuyorduk yatma saati gelmişti. Bir gürültü oldu. Evde de misafirimiz vardı kapımıza otobüs girmiş ne yapabiliriz ki. Bu koskoca araba el freninde bırakılır mı bunu çocuk yapmaz. Don var tabi ki kayar. Hasarım çok büyük perişan durumdayız.” diye konuştu.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/529709/evin-bahcesine-davetsiz-misafir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.