Altındağ’dan 850 aileye yardım seferberliği

Ankara Masası
|
16 Nisan 2020, Perşembe - 20:03
Altındağ’dan 850 aileye yardım seferberliği

Altındağ Belediyesi,  Kale Mahallesi'nde yaşayan 850 aileye gıda desteğinde bulundu.

Altındağ Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ediyor.  Koronavirüsle mücadele kapsamında binlerce aileye gıda ve temizlik malzemesi yardımı yapan Altındağ Belediyesi, Kale Mahallesi’nde yaşayan vatandaşları da unutmadı. Sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek, yardımlar kapıdan teslim edildi.

Altındağlı ihtiyaç sahiplerine yardımların ulaştırılması konusunda büyük özen gösterdiklerini ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “Yardım dağıtımı esnasında ilk olarak aileleri belirliyoruz. Daha sonra tüm koruyucu önlemleri almış olan ekiplerimiz, yardım kolisini ihtiyaç sahibi ailelerin evine, kapıdan teslim ediyor. Sosyal mesafe kuralına dikkat ediyor, vatandaşlarımızın ve ekiplerimizin hijyen kurallarına uyup uymamasına çok dikkat ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemli” dedi.

   “KALE MAHALLESİ’NDE 850 AİLENİN YÜZÜ GÜLDÜ”

Binlerce aileyi zor günlerinde yalnız bırakmadıklarını, ihtiyaçlarını karşıladıklarını aktaran Başkan Balcı, “Bugün de Kale Mahallesi’nde 850 ailenin kapısını çalarak yüzlerini güldürdük. Yeter ki kimse evinden çıkmasın. Biz görevimizin başındayız. Ayırım gözetmeksizin tüm Altındağlı kardeşlerimizin yanındayız” şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/5350/altindagdan-850-aileye-yardim-seferberligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.