Fernando Muslera sahaya iniyor

Galatasaray 7 ay sonra 1 numarası Fernando Muslera'ya kavuşuyor.
Ankara Masası
|
20 Ocak 2021, Çarşamba - 09:26
Fernando Muslera sahaya iniyor

Galatasaray'ın geçen sezon 14 Haziran'da çıktığı Çaykur Rizespor deplasmanında kaval kemiği kırılan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, tam 220 gün sonra bugün Denizlispor maçıyla kalesine geçecek. Geçen hafta takımla çalışmalara başlayan Muslera, Beşiktaş derbisinde riske edilmemişti. Fizik olarak hazır duruma gelen Uruguaylı, bugün sahada olacak.

Galatasaray'ın konuğu Denizlispor 

Beşiktaş yenilgisi ile zirveden 5 puan geriye düşen Galatasaray, Süper Lig'de bugün sahasında Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Younes Belhanda ve Christian Luyindama bugün sarı kart görürlerse Yeni Malatyaspor deplasmanında cezalı duruma düşecekler.

Feghouli ilk 11'de 

Galatasaray soğuk hava koşullarından dolayı dün akşam yapacağı idmanı gündüz saatlerine aldı ve Trabzonspor maçında adalesinden sakatlanan Feghouli de takımla birlikte antrenmana çıktı. Cezayirli futbolcunun durumunu iyi bulan teknik direktör Fatih Terim de, Denizlispor maçının 11'inde değişiklik yaptı. Buna göre Etebo bugün yedek soyunacak ve Feghouli 11'de görev yapacak.

Galatasaray'da sakatlar ve cezalılar

Galatasaray'da Diagne cezası, Falcao, Emre Taşdemir, Şener ve Oğulcan ise sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Fatih Terim'in forvette Babel'den başka alternatifi bulunmuyor. Öte yandan Beşiktaş derbisinde rakibinin kafasına ayak tabanıyla vuran ve kırmızı kart gören Mbaye Diagne, "kural dışı" hareketten PFDK'ya sevk edildi. 29 yaşındaki Senegalli futbolcunun 2 ila 4 maç ceza alması bekleniyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/535522/fernando-muslera-sahaya-iniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.