Yavaş, Ankara'daki vaka seviyesini açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Covid-19 vaka artışının ilk zamanlardaki seviyeye çıktığını söyledi ve başkentlilere "kurallara dikkat" mesajı verdi
Büşra Bayrak
|
05 Ağustos 2020, Çarşamba - 12:18
Yavaş, Ankara'daki vaka seviyesini açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  başkentte artan Covid-19 vakaları nedeniyle tedbirleri bir üst seviyeye çıkarttı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşlara sosyal medyadan uyarıda bulunurken Büyükşehir’e bağlı birimlere de bir genelge gönderdi.

ASKİ ve EGO Genel Müdürlükleri ile Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleri ve bağlı şirketlerine Başkan Mansur Yavaş imzasıyla gönderilen genelgede, son günlerde Türkiye genelinde ve özellikle başkentte artış gösteren COVID-19 vakalarına dikkat çekildi.

Yeni genelgede; daha önce alınan tedbirlere ilave tedbirlerin alınarak bunun titizlikle sürdürülmesi gerektiği vurgulandı.

Büyükşehir Belediyesine ziyaretçi kısıtlaması

Başkan Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada şu mesajlara yer verdi:

“Ankara’da Covid-19 vaka artışı maalesef ilk zamanlardaki seviyeye çıkmıştır. Tedbirlerimizi üst seviyeye çıkarmakla birlikte çalışma arkadaşlarımızın ve sizlerin sağlığı için belediyemize ziyaretleri sınırlandırdık. Tüm hemşehrilerimi salgın tedbirlerine uymaya davet ediyorum.”

Büyükşehir belediyesinde takibe alınan personel sayısı 144’e yükseldi

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Genel Koordinatörü Volkan Gültekin de yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinde takibe alınan personel sayısının 144’e yükseldiğini duyurdu.

Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyulmasının son derece önemli olduğuna dikkat çeken Gültekin, “Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın talimatıyla belediyemize yapılan ziyaretler sınırlandırılmıştır. Büyükşehir Belediyesi halkımızın sağlığına yönelik tüm önemleri almaya devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/53715/yavas-ankaradaki-vaka-seviyesini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.