FETÖ'nün 2 üst düzey ismi Ankara'da yakalandı

Ankara'da gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda terör örgütünün askeri öğrencilerden sorumlu “mahrem abi” ve KYK öğrencilerinden sorumlu “mahrem abla” pozisyonundaki üst düzey 2 ismi yakalandı.
Ankara Masası
|
20 Ocak 2021, Çarşamba - 20:00
FETÖ'nün 2 üst düzey ismi Ankara'da yakalandı

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 2016 yılından bu yana firari olan FETÖ üyesi Y.M ve K.M'nin yakalanması için özel ekip kurdu. Yapılan çalışmalarda biri kadın 2 örgüt sorumlusunun Etimesgut'ta bulunan FETÖ/PDY terör örgütünün gaybubet evlerinde gizlendiğini tespit etti.

Sahte kimliklerini sürekli değiştirdiler

Eve gerçekleştirilen operasyonda yakalanan iki şahsın, sürekli kılık değiştirdiği, sahte kimlik taşıdı, hatta sahte kimlikleri de sürekli değiştirdikleri belirlendi.

Örgütte üst düzey görev

Her iki şahsında Bylock kullanıcısı olarak örgütsel mesajlaşmalar atıkları ve örgüt içerisinde K.M. isimli örgüt sorumlusunun örgüt içerisinde askeri öğrencilerden sorumlu “mahrem abi” pozisyonunda yer aldığı, Y.M. isimli şahsın da KYK öğrencilerinden sorumlu “mahrem abla” pozisyona sorumlu olduğu anlaşıldı.

Sahte kimlik merkezi

Gaybubet evinde yapılan aramada FETÖ\PDY terör örgütüne ait çok sayıda örgütsel içerikli notlar, dokümanlar, yüklü miktarda ABD doları, çok sayıda farklı şahıs adına kayıtlı kredi kartı, dijital materyal ve sahte kimlik ele geçirildi.

Evin sahte kimlik temin etme merkezi olduğu ortaya çıktı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/537427/fetonun-2-ust-duzey-ismi-ankarada-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.