Ekiplerin uyuşturucu operasyonu öncesi hazırlığı kamerada

Adana'da narkotik ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği ve 16 şüpheliyi yakaladığı operasyon öncesinde yaptığı hazırlığın görüntüleri basınla paylaşıldı.
Ankara Masası
|
21 Ocak 2021, Perşembe - 10:45
Ekiplerin uyuşturucu operasyonu öncesi hazırlığı kamerada

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hakkında gözaltı kararı verdiği 25 şüphelinin yakalanması için şafak vakti Adana Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplanan ekipler, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü'nün telsizden verdiği talimat sonrası harekete geçti.

Belirlenen adreslere tek tek girildi

Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda belirlenen adreslere baskın yapan ekipler 18 şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı. Narkotik köpeğinin de kullanıldığı aramalarda 64 gram bonzai, 31 mermi, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca, 112 bin 500 adet boş makaron ele geçirildi. Zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Operasyon hazırlığı kamerada

Öte yandan ekiplerin operasyon öncesi hazırlığı basınla paylaşıldı. Söz konusu görüntülerde birim müdürünün narkotik ekiplerine yönelik konuşmasında, "Birazdan size isimlerini ve ikamet adreslerini vereceğimiz şahıslar Adana'mızın gençliğini ve geleceğini karartmaya çalışan, sokakta uyuşturucu satan torbacılardır. Narkotik polisi dün olduğu gibi bugün de yarın da bu zehir tacirlerine hiçbir zaman fırsat vermeyecek, göz açtırmayacak. Bu vesileyle kendi can güvenliğinizi ön planda tutun. Birinizin tırnağı taşa değsin istemeyiz. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun." ifadeleri yer aldı.

(AA) (İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/537769/ekiplerin-uyusturucu-operasyonu-oncesi-hazirligi-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.