Mamaklı miniklerden hayvan barınağına ziyaret

Atlıoğlu Ortaokulu'nun minik öğrencileri, Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevini ziyaret ederek can dostları elleriyle besledi.
Büşra Bayrak
|
21 Ocak 2021, Perşembe - 12:33
Mamaklı miniklerden hayvan barınağına ziyaret

Yardıma muhtaç sokak hayvanlarının hayata tutunması için var gücüyle çalışan, onların bakım ve tedavisini üstlenen Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi, Atlıoğlu Ortaokulu'nun minik öğrencilerini ağırladı. 

Can dostları için mama getiren minikler hem onları elleriyle besledi hem de hayvanlarla yakından ilgilenerek doyasıya sevme fırsatı buldu.

Hayvanlara karşı sevgi çocukluktan başlar

Sokak hayvanlarının bakıma muhtaç olduğunu ve insanların ilgisine ve sevgisine her zaman ihtiyacı olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, " Barınağımızda yalnızca tedavi etmiyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ziyaretlerde bulunan çocuklarımıza hayvan sevgisi ve doğa bilinci de aşılıyoruz. Biliyoruz ki hayvanlara karşı sevgi ve şefkat çocukluktan başlar. Bu açından barınağımızda yapılan çalışmaları minik ziyaretçilerimize gösteriyor onların yüreklerine hayvan sevgisi yerleştirmeye çalışıyoruz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/538237/mamakli-miniklerden-hayvan-barinagina-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.