Gökhan Çıra: Selin’e bir şey olursa kendimi öldürürüm!

Futbolcu Gökhan Çıra, 10 ay önce evlendiği sosyal medya fenomeni eşi Selin Ciğerci ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
Zeliha Demirci
|
06 Ağustos 2020, Perşembe - 17:11
Gökhan Çıra: Selin’e bir şey olursa kendimi öldürürüm!

Youtube'da Ertem Şener’in ‘Sorgu Odası’ isimli programına konuk olan futbolcu Gökhan Çıra evliliği, futbol hayatı ve ailesiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

 Selin Ciğerci ile tanıştıkları zaman 18 yaşında olduğunu ifade eden Çıra, özel hayatıyla ilgili tüm soruları samimiyetle yanıtladı. Eşi Selin Ciğer’den habersiz olarak programa katıldığını söyleyen Çıra, eşine olan sevgisini ve aşkını her fırsatta dile getirirken “Söz konusu karım olduğunda gözüm kara” ifadelerini kullandı.



Çocuk sahibi olmak istediklerini belirten ünlü çift sosyal medyada uzun süre konuşuldu. Gökhan Çıra, ikiz bebek sahibi olmak istediklerini ve isimlerini Yiğit ile Saadet koyacaklarını belirtti. Çıra, “Çocuğunuz Selin gibi bir hayat tercih ederse ona da evet der misin?” sorusuna “Ben ona karışmam. Çünkü benim karım böyle biri. Ona saygı duyduysam, çocuğuma da saygı duymak zorundayım. Buna tek başına karar veremem. Durumu Selin’e sormam gerekir. Selin’in de benden farklı bir şey söyleyeceğini zannetmiyorum” yanıtını verdi.


Gökhan Çıra, Ertem Şener’in  “Ona bir şey olsa ne yaparsın?” sorusu karşısında, "Çok büyük konuşmayayım ama ya kendimi öldürürüm ya da deliririm. Biz kavga ettiğimizde Selin evden gittiğinde bile kafayı yiyorum" yanıtını verdi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/54292/gokhan-cira-seline-bir-sey-olursa-kendimi-oldururum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.