Mamak Belediyesi, mahsur kalan araca yol oldu

Ankara'nın Mamak ilçesinde araçları şarampole yuvarlanan 2 kişinin yardımına Mamak Belediyesi koştu.
Ankara Masası
|
24 Ocak 2021, Pazar - 13:59
Mamak Belediyesi, mahsur kalan araca yol oldu

Kaza, Mamak ilçesine bağlı Eskibayındır Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hamza Alp idaresindeki araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 200 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Sürücü Hamza Alp ve yanında bulunan Tevfik Karaaslan, kaza sonrası Mamak Belediyesi Çözüm Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler devrilen aracı kurtarmak için seferber oldu. Aracı kurtarmak için belediye ekiplerince yol açımı gerçekleştirildi. Otomobil ekiplerin 5 saatlik yoğun uğraşları sonucu, bulunduğu yerden çıkarıldı. 

"Devletimin gölgesi yeter"

Mahsur kaldıkları yerden kurtarılan sürücüler yardımlarına yetişen Mamak Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Devletin gölgesini ve sıcaklığını her yerde hissettiklerini belirten sürücü Alp, "Devletin gölgesinin, sıcaklığının yanımda olduğunu hissediyorum. Devletin yanımda olduğunu hissediyorum. Yayla yoluna hayvanlarımızı yemlemek için çıktık. Direksiyon hakimiyetimi kaybettim. Aracımız 200 metre yükseklikten kaymaya başladı. Araçtan bir şekilde atlama fırsatı bulduk, kurtulduk. Ama aracımız aşağıda mahsur kaldı. Allah devletimize zeval vermesin. Bize yol oldular. Bizi kurtardılar. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/543054/mamak-belediyesi-mahsur-kalan-araca-yol-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.