“Biz bize yeteriz” Kampanyasına Keçiören’den büyük destek

Ankara Masası
|
17 Nisan 2020, Cuma - 18:36
“Biz bize yeteriz” Kampanyasına Keçiören’den büyük  destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz” teması ile başlattığı kampanyaya destek büyüyor.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, “700 Bin Üye 700 Bin SMS”diyerek, il teşkilatını kampanyaya destek vermeye çağırdı. Keçiören İlçe Başkanlığı Özcan’ın çağrısına, “125 bin üye 125 bin SMS” uygulamasıyla katıldı.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Avukat Zafer Çoktan, Parti teşkilatının zor zamanlarda milletinin yanında olarak, kendine yakışanı yaptığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Covid-19 salgınına zamanında müdahalesi sayesinde pek çok ülkeye kıyasla hastalığın yayılma hızının

düşük kaldığına işaret eden Çoktan, devletin bütün imkanlarının sağlık için seferber edildiğini, ekonomik etkilerinin azaltılması için de İstikrar ve Güven Paketi ile pek çok desteğin açıklandığını hatırlattı.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan,” Sayın Cumhurbaşkanımız ile milletimiz arasında derin bir muhabbet ve gönül bağı var. Bu öyle bir bağ ki Biz Bize Yeteriz demesi yetti. Kampanya çığ gibi büyüdü. İl Başkanımız Sayın Hakan Han Özcan da 700 bin üye 700 bin SMS diyerek iddialı bir hedef koydu. Başkentli olmanın tarihi sorumluluğuna da son derece yakıştı. Biz de Keçiören İlçe Teşkilatı olarak Sayın İl Başkanımızın yanında yerimizi alıyoruz. 125 bin üye 125 bin SMS diyoruz. Böyle bir kutlu davanın neferi, böyle bir liderin AK kadroları olmak da bunu gerektiriyor” dedi.

Keçiören İlçe Teşkilatı Üyeleri, Korona yazıp 8119’a göndererek ‘Biz Bize Yeteriz Kampanyası’na tam kadro katılım sağlıyorlar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/5458/biz-bize-yeteriz-kampanyasina-keciorenden-buyuk-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.