Ankara'da Bernie Sanders çılgınlığı

ABD Başkanı Joe Biden’ın yemin töreninde oturuşuyla sosyal medyanın gündeminde yer alan Vermont Senatörü Bernie Sanders, Ankara’da görüldü (!)v
Büşra Bayrak
|
26 Ocak 2021, Salı - 12:48
Ankara'da Bernie Sanders çılgınlığı

Vermont Senatörü Bernie Sanders’ın yün eldivenleriyle kameralara yansıdığı an sosyal medyada gündem yarattı. 

Sanders’ın fotoğrafı ‘photoshop’ ile yüzlerce farklı kareye girerek espri konusu oldu. Dünyada başlayan Bernie Sanders’ın yer aldığı eğlenceli görsel akımına Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Çankaya Belediyesi ve Pursaklar Belediyesi’nin ardından Kahramankazan Belediyesi de dahil oldu.

ABB’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “#BernieSanders Başkent Market’in Kızılay şubesine uğramadan eve gitmez” ifadeleri yer aldı. 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de Sanders’ın Kuğulu Park’taki bankta otururken görüldüğü görselini, “Bernie Sanders Kuğulupark’a da gelmiş” notuyla paylaştı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, belediye çalışmalarına eşlik eden Sanders’ın yer aldığı fotoğraflara “#BernieSanders bugün Pursaklar’da” notunu düştü.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ise, Sanders’ın ilçenin simge yerlerinde oturduğu görsellere yer vererek “#BernieSanders eti, kavunu ve balıyla meşhur #Kahramankazan’da Sizleri de bekleriz...” çağrısında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/547136/ankarada-bernie-sanders-cilginligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.