Ankara Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, hayvanseverlerle birlikte sokak hayvanları barınaklarına mama yardımında bulundu.
IHA-20210126AW226276
|
26 Ocak 2021, Salı - 13:05
Ankara Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu kış aylarında Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve gönüllü hayvanseverler, Başkent'in çeşitli bölgelerindeki sokak hayvanlarına sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 20 ton mama dağıtımında bulundu.

Çankaya İmrahor Vadisi’nden Eymir Gölü’ne kadar...

Ankara Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu, Patili Can Dostlar Derneği, Pedallı Bisiklet Grubu üyeleri ve Temas Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği bölge gönüllülerinin katıldığı besleme çalışmalarının Çankaya İmrahor Vadisi’nden Eymir Gölü’ne kadar uzanan dere havzasında yoğunlaştığı belirtildi.

"Çalışmalarımız aralıksız sürüyor"

Koronavirüs salgınında sadece insanların değil sokak hayvanlarının da hayatının olumsuz etkilediğini ifade eden Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner Şube Müdürü Mustafa Şener, “Gönüllüler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte Ankara genelinde gerek kış aylarında olsun gerekse sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde farklı noktalarda besleme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/547184/ankara-buyuksehir-belediyesi-sokak-hayvanlarini-unutmadi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.