Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına ek kaynak

Ankara Masası
|
17 Nisan 2020, Cuma - 15:07
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına ek kaynak

 Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına ek, iki periyodik pay göndereceklerini açıkladı.  

Türkiye korona virüse karşı mücadelesini sürdürürken, bakanlıkların destekleri de devam ediyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, " Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına ek 2 periyodik pay göndereceğiz. Aktarılacak kaynak 352 milyon 880 bin 238 TL" diye konuştu.

KAYNAKLAR VATANDAŞIN İHTİYACI İÇİN KULLANILACAK

  Söz konusu kaynağın Covid-19 salgınından etkilenen vatandaşların ihtiyaçları için kullanılacağını belirten Selçuk, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının mali imkânlarını güçlendirerek, aktarılan bu kaynakla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına hızlı ve etkin bir şekilde yanıt verebileceğiz” dedi.   Bakan Selçuk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına her ay düzenli olarak aktarılan kaynak tutarının, en son 24 Mart tarihinde 135 milyon liradan 180 milyon liraya çıkarıldığını hatırlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/5473/sosyal-yardimlasma-ve-dayanisma-vakiflarina-ek-kaynak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.