Kılıçdaroğlu'ndan tek adamcağız yanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ara adam tartışması çıktı. Bu kadar zavallılığı hiç görmemiştim. Esnafı batıran adam Recep Tayyip Erdoğan. Bundan daha güzel bir tanım mı var?" dedi. CHP 22. Dönem Milletvekili Berhan Şimşek'in "Vali militan, kaymakam militan" sözlerine de değinen Kılıçdaroğlu, "İçişleri Bakanlığı tüm valiliklere suç duyurusunda bulunun diye yazı yazıyor. Dava açmazsınız namertsiniz. Hepiniz militansınız" şeklinde konuştu.
Ankara Masası
|
26 Ocak 2021, Salı - 14:00
Kılıçdaroğlu'ndan tek adamcağız yanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. CHP liderinin gündeminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik "Tek adamcağız" çıkışı ve CHP 22. Dönem Milletvekili Berhan Şimşek'in "Vali militan, kaymakam militan" sözleri ardından başlayan tartışma vardı. 

"Bu kadar acizliği hiç görmemiştim" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Bu ara bir de adam tartışması çıktı. Bu kadar zavallılığı, bu kadar acizliği hiç görmemiştim, tanık da olmamıştım. Ama ben sana adam diyorsam bir şey söyleyeyim, esnafı batıran adam Recep Tayyip Erdoğan. Bundan daha güzel bir tanım mı var?" dedi.

"Dava açmazsanız namertsiniz!"

Şimşek'in "Vali militan, kaymakam militan" sözlerine değinen Kılıçdaroğlu, "İçişleri Bakanlığı bir genelge yazıyor, bütün valiliklere hepiniz suç duyurusunda bulunun, dava açın diyor. Dava açmazsanız namertsiniz! Hepiniz militansınız, hepiniz yolsuzluğun militanısınız, ahlaksızlığın militanısınız." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/547415/kilicdaroglundan-tek-adamcagiz-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.