Gürsel Baran'dan destek ödemesi açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ödemesi açıklamasını değerlendiren Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "Hükumetimizin reel sektöre yönelik destekleri çok önemli ve anlamlı." dedi.
Ankara Masası
|
27 Ocak 2021, Çarşamba - 14:14
Gürsel Baran'dan destek ödemesi açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lokanta, restoran ve kafe gibi sektörlerde alınan tedbirler nedeniyle faaliyetleri kısıtlanan, 2019 cirosu 3 milyon lira ve altı olan gerçek usulde vergilendirilen ticari işletmelere destek ödemesi yapılacağını söyledi.

"Pandeminin başından beri önerimizdi"

Açıklanan destek ödemesi müjdesini değerlendiren Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "Lokanta, restoran ve kafe türü işletmelerin ciro kayıpları dikkate alınarak desteklenmesi pandemi başından beri önerimizdi." dedi.

"Önemli ve anlamlı"

Lokanta, restoran ve kafelere ciro bazlı destek ödemeleri kararı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini ileten Baran, sosyal medyadan paylaştığı mesajında "Hükumetimizin reel sektöre yönelik destekleri çok önemli ve anlamlı. Pandemi sürecini sağlıkla atlatıp normal hayatımıza en kısa zamanda dönmeyi temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/549021/gursel-barandan-destek-odemesi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.