Günler sonra duygusal buluşma

Şanlıurfa’da kaybolduktan 5 gün sonra Gaziantep'te bulunan 10 yaşındaki Hüseyin Alpak’ın ailesiyle buluştuğu anlarda gözyaşları sel oldu.
Ankara Masası
|
06 Ağustos 2020, Perşembe - 20:52
Günler sonra duygusal buluşma

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde kaybolan, 5 gündür haber alınamayan Hüseyin Alpak için Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği, Türkiye genelinde arama çalışması başlattı.


HABER GA

ZİANTEP'TEN GELDİ

Çalışmalar sürerken Gaziantep’ten kayıp bir çocuğun bulunduğu bilgisi geldi.

Gaziantep’teki polisler iletişime geçilirken, bulunan çocuğun Hüseyin Alpak olduğu tespit edildi. Haberin gelmesiyle emniyet müdürlüğü ekipleriyle baba Salih Alpak hemen Gaziantep’e hareket etti.

Baba ve oğlu günler sonra kavuşurken, o anlarda gözyaşları sel oldu.

"GECE GÜNDÜZ HER YERİ ARADIK"

Oğlunu bulan Şanlıurfa ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne teşekkür eden baba Alpak, şöyle konuştu:

"Eskişehir'e gidip çalışmak istemiş bana yardım etmek için. Burada otogarda polisler bulmuş. İçimiz kan ağladı 5 gündür. Aklımıza her şey geldi. Ne yemek yedik ne de uyuduk. Gece gündüz her yeri aradık. Allah polislerimizden razı olsun. Sevinçten ağladım. Kaç gündür fotoğrafına bakıp ağlıyorum. Bana ilk sözü 'baba beni bırakma' oldu."


Osmanlı Mahallesi'ndeki evlerinden 5 gün önce çıkan Hüseyin Alpak'tan haber alamayan ailesi, yakınlarıyla mahallede yaptıkları aramadan sonuç alamayınca polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/54983/gunler-sonra-duygusal-bulusma
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.