Oğullarını askere teslim eden aile kaza yaptı: 3 ölü

Samsun'da oğullarını vatani birliğine teslim eden aile İstanbul'a geri dönüşte kaza yaptı. Kazada askerin anne ve babası ile kardeşi hayatını kaybetti.
IHA-20210130AW230244
|
30 Ocak 2021, Cumartesi - 15:19
Oğullarını askere teslim eden aile kaza yaptı: 3 ölü

Kaza, Samsun’un Kavak ilçesi Samsun- Ankara karayolunun 34. kilometresinde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Çelik'in (47) kullandığı 59 SG 301 plakalı hafif ticari araç, Samsun-Ankara kara yolu 34. kilometrede sulama kanalına düştü. Yaklaşık 50 metre sürüklenen araç, istinat duvarına çarptıktan sonra devrildi. Kazada Mustafa Çelik, eşi Gülbahar Çelik ile oğlu Gürsel Çelik ağır yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılardan Mustafa Çelik ve Gürsel Çelik Kavak Devlet Hastanesi’ne, anne Gülbapar Çelik ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Baba ile oğlu Kavak Devlet Hastanesi’nde, anne de Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatlarını kaybetti.

Ailenin Mürsel Çelik'i askerlik görevini yapması için birliğine teslim ettikten sonra İstanbul'a dönüş yolunda oldukları öğrenildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/554317/ogullarini-askere-teslim-eden-aile-kaza-yapti-3-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.