Fatih Mert istifa sinyali mi verdi?

Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert'in, taraftarın istifa çağrıları ardından yaptığı açıklama kafalarda soru işareti bıraktı.
Ankara Masası
|
31 Ocak 2021, Pazar - 21:55
Fatih Mert istifa sinyali mi verdi?

Süper Lig'deki son 5 maçında 4 mağlubiyet alan Ankaragücü'nde taraftar kazan kaldırdı. Deplasmanda kaybedilen ve düşme hattını yakından ilgilendiren Erzurumspor karşılaşması bardağı taşıran son damla oldu. Sarı-lacivertli kulübün taraftarları 90 dakika ardından sosyal medya hesaplarından paylaştıkları mesajlarda yönetimi istifaya çağırdı.

Başkan Mert’ten yoruma kapalı mesaj

Taşların yerinden oynadığı kulüpte sessizliği bozan ise başkan Fatih Mert oldu. Mert mücadeleden yaklaşık 4 buçuk saat sonra Twitter'dan yoruma kapalı olarak yazdığı mesajında "Bir hafta içerisinde 15 ayın hesabı, yapılanlar, yapılamayanlar, kongre süreci ve bizim bundan sonraki süreçte yönetim olarak tavrımızı açıklayacağımız bir basın toplantısı yapacağız. Bize sabtettiğinizi söylüyorsunuz çok az daha sabredin." dedi.

İstifa mı hoca değişikliği mi?

İşte bu mesaj soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Başkan Mert'in paylaşımındaki "Bize sabtettiğinizi söylüyorsunuz çok az daha sabredin." ifadesi istifa sinyali olarak değerlendirildi. Düzenlenecek toplantıda yönetimin bundan sonraki sürece yönelik tavrının açıklanacağının belirtilmesi ise hoca değişikliği olarak yorumlandı.

Şimdi gözler ilerleyen günlerde yapılacak toplantıda...

http://www.ankaramasasi.com/haber/555531/fatih-mert-istifa-sinyali-mi-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.