Kumar operasyonunda yakalandı 'Ailecek derbi izliyorduk' dedi

Bursa’da kısıtlamayı delerek bir kıraathanede kumar oynayan şüphelilere, polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. 47 bin 300 TL para cezasının kesildiği operasyonda gözaltına alınan bir şüpheli, "Beşiktaş-Trabzonspor maçını izliyorduk, maalesef yenildik, burası aile kıraathanesi" dedi.
IHA-1248814
|
01 Şubat 2021, Pazartesi - 08:46
Kumar operasyonunda yakalandı 'Ailecek derbi izliyorduk' dedi

Edinilen bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri, Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi’ndeki bir kıraathanede, kumar oynandığı bilgisine ulaştı. Ekipler, camları siyah perdeler ile kapatılan kıraathanenin çevresini ablukaya aldı. Düzenlenen operasyonda 11 şüphelinin kumar oynadığı tespit edildi. 

"Beşiktaş-Trabzonspor maçını izliyorduk"

11 şüpheliye, 'Sokağa Çıkma Kısıtlamasına Uymamak' ve 'Kumar Oynamak' suçlarından toplamda 47 bin 300 TL para cezası uygulandı. İfadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerden biri "Beşiktaş-Trabzonspor maçını izliyorduk, maalesef yenildik. Bize kısıtlama yok, ailecek toplandık maç izledik burası aile kıraathanesi" diyerek kendini savundu. Diğer bir şüpheli ile gazetecilerin 'Neden kumar oynuyorsunuz' sorusuna 'Zevk için' cevabını verdi.

Öte yandan baskın sırasında kaçmaya çalışan bir şüpheli ekipler tarafından yakalandı. Bu anlar kameralar tarafından görüntülendi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/555603/kumar-operasyonunda-yakalandi-ailecek-derbi-izliyorduk-dedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.