Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz ve altın açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, döviz ve altında fiyatlarındaki hareketlilik hakkında "Türkiye tırmanışta ama bunu görmek istemeyenler var. Kimse halkı yanıltmaya çalışmasın. Dünden daha güçlüyüz." dedi. Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı hedef alan sosyal medya paylaşımlarına da tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
07 Ağustos 2020, Cuma - 14:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz ve altın açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde kıldığı cuma namazı ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a döviz ve altın fiyatlarındaki hareketlilik soruldu. 

"TÜRKİYE TIRMANIŞTA"

2002 yılının Kasım ayında göreve geldiklerini hatırlatarak o dönemle 2019'daki rakamlarının kıyaslamasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yani Türkiye bir tırmanışta. Bizim bu tırmanışımızı görmek istemeyen, gözü olup da görmek istemeyenler var. Ben belgelere dayalı konuşuyorum. Kimse halkımızı yanıltmaya çalışmasın. Bugün dünden daha güçlüyüz, yarın bugünden daha da güçlü olacağız." ifadelerini kullandı. 

BAKAN ALBAYRAK'A DESTEK

Sözlerinin devamında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı hedef alan sosyal medya paylaşımlarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomide bu söylenenlerin hepsi bir tarafa, benim Hazine ve Maliye Bakanımla ilgili sosyal medyada yaptıkları karalamalar... Bunlar yetişemediği üzüme koruk diyorlar. Sen ülkeye bak. Türkiye nereden nereye geldi. Batı nerede, dünya nerede... İşte koronavirüste, biz 150'ye yakın ülkeye biz maskeden tuluma ilaçlara varıncaya kadar her şeyi gönderiyoruz. Bunlar bedelsiz olmuyor, bir şeyle olmuyor. Bunları görmüyor musunuz? Böyle bir dönemde biz hastaneyi bitirdik. Bunlar neyle oluyor? Bu Türkiye'nin gücünü gösteriyor." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/56522/cumhurbaskani-erdogandan-doviz-ve-altin-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.