İstanbul’da silahlı, meşaleli ve kuralsız düğün konvoyu

İstanbul'da düğün öncesi kız evine giden grup ortalığı savaş alanına çevirdi. Bağcılar'da araçlardan meşale yakan grup tabancalarla havaya ateş açtı. Trafikte de boş durmayan şehir magandaları drift yaparak tehlikeye davetiye çıkardı.
IHA-20200808AW084937
|
08 Ağustos 2020, Cumartesi - 10:46
İstanbul’da silahlı, meşaleli ve kuralsız düğün konvoyu

İstanbul Bağcılar'da çekilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Geçtiğimiz günlerde düğün öncesi kız evine giden grup, seyir halindeki araçlardan meşale yakarak ortalığı dumana boğdu. Bununla da yetinmeyen grup, havaya ateş açarak adeta terör estirdi. Çakarlı araçları ile trafikte de kuralları hiçe sayan şehir magandaları, dirft yaparak onlarca insanın hayatını tehlikeye attı. Grup araçlarında bulunan abartı egzozlar ile gürültü yaparak çevreye rahatsızlık verdi. Karayolu üzerinden Düzce’nin Akçakoca ilçesine varan konvoydaki kişiler benzer davaranışlarına burada da devam etti.

Sergiledikleri taşkınlık sonrası düğün salona ulaşan gruptakiler, koronavirüs tehlekesine rağmen maske ve sosyal mesafe kuralını hiçe saydı. Göbek atarak eğlenen, maskeleri çene altında ve kollarında tutan salondakiler tehlikeye daveriye çıkardı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin mega kentte adeta terör estiren magandaları yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/57294/istanbulda-silahli-mesaleli-ve-kuralsiz-dugun-konvoyu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.