Keçiören'de cuma çıkışı vatandaşa maske ve dezenfektan

Türkiye Gençlik Vakfı, Keçiören'de cuma namazı sonrası vatandaşa maske ve dezenfektan dağıttı.
Ankara Masası
|
06 Şubat 2021, Cumartesi - 11:31
Keçiören'de cuma çıkışı vatandaşa maske ve dezenfektan

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Keçiören ekibi çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Gençlik vakfı ekipleri cuma namazı sonrası ilçe genelinde camilerde vatandaşa dezenfektan ve maske dağıttı.

"Tedbirlere uymaya devam etmeliyiz"

Aşılama sürecinin başlamasıyla Covid 19 ile mücadelede önemli bir eşiğin aşıldığını belirten TÜGVA Keçiören İlçe Temsilcisi Av. Ömer Cihat MERT “Türkiye, dünyaya nazaran salgını çok iyi yönetti, tedbirleri erken uygulamaya koydu ve çok şükür az zararla bugüne geldi. Aşılama sürecinin de başlamasıyla bu mücadele önemli eşik aşıldı. Fakat tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Bizler de cuma namazı sonrası Keçiören’de bulunan birçok camide vatandaşımıza dezenfektan ve maske dağıtımı yaparak tedbirlere uyulması konusunda teşvik edici olmak istedik. İnşallah bugünleri hep beraber geride bırakacağız.

"Hızır'dan sonra yeni projeler yolda"

Çalışmalarına devam edeceklerini belirten MERT, “Vefa aracımız HIZIR ile birçok sosyal sorumluluk çalışması yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. HIZIR’dan sonra yeni projelerimiz yolda. Gençler olarak her zaman hazırız. Hem pandemi döneminde hem de inşallah pandemiden kurtulduktan sonra birbirinden güzel çalışmalarla yine sahada olacağız.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/574714/keciorende-cuma-cikisi-vatandasa-maske-ve-dezenfektan
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.