Hamdi Yılmaz'dan Adanaspor maçı değerlendirmesi

TFF 1. Lig’in 20. haftasında Adanaspor’u 1-0 mağlup eden Ankara Keçiörengücü’nde teknik direktör Hamdi Yılmaz, "Yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik daha farklı bir skor ile ayrılıp rahatlayabilirdik" dedi.
IHA-20210207AW236970
|
07 Şubat 2021, Pazar - 16:51
Hamdi Yılmaz'dan Adanaspor maçı değerlendirmesi

TFF 1. Lig’in 20. haftasında Adanaspor’u 1-0 mağlup eden Ankara Keçiörengücü’nde teknik direktör Hamdi Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. 

"Puan kaybettikten sonra bu maç çok önemliydi"

Rakipleri karşısında çok önemli bir mücadele verdiklerini ifade eden Yılmaz, "Mutlak galip gelmemiz gereken bir maçtı. Geçen hafta Ankaraspor’a puan kaybettikten sonra bugünkü maçın önemi daha büyüktü. Her iki yarıda da topun bizde olduğu üstün bir maç oynadık. Yakaladığımız fırsatları değerlendirebilseydik daha farklı bir skor ile ayrılıp rahatlayabilirdik." dedi.

"Play-off için ümitlerimizi perçinlemek istiyoruz"

Play-off’un içerisinde kalmak için oynadıklarını dile getiren Yılmaz, "Bu galibiyetten dolayı futbolcularımı kutluyorum. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli, daha verimli bir şekilde çıkıp oynayarak puan ya da puanlarla ayrılıp play-off için ümitlerimizi perçinlemek istiyoruz. Bu hafta inşallah deplasmanda Altay maçından puan ya da puanlarla döneriz. Futbolcularımı yeniden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/576371/hamdi-yilmazdan-adanaspor-maci-degerlendirmesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.